Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grydestegt Dådyrkølle

Grydestegt Dådyrkølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5-6 

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrkølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.udbenet kølle
2-3 skiverbacon
1/4 l.kogendevand/fond
2 stk.gulerødder i tern
1 laurbærblad
2 hakkede løg
10 peberkorn
1 dl.rødvin
 Salt
 peber
 
 Pynt:
180 g.bacon i terninger
500 g.champignon
 
 Sauce:
3 dl.fløde
50 g.ribsgele
 


Tilbehør:
Smørstegte, råstegte eller hvide kartofler serveres til. Grønt salat eller tilbehør, som til vildt.
Opskrift:

køllen gnides med salt og peber. Brunes i gryde sammen med baconskiverne. Vand/fond tilsættes sammen med gulerødder, laurbærblad, hakkede løg og peberkorn. Småkoger under låg ca. 90 min. Kødet vendes jævnligt og den sidste halve time tilsættes rødvin. Kødet skæres ud i ca. 1/2 cm tykke skiver og pyntes med bacon i terninger ristet sammen med champignon.

Sauce:
Stegeskyen sies, fløde tilsættes, hvorefter saucen smages til med salt, peber og ribsgele inden den jævnes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (14 stemmer)

Opskriften er vist 23092 gange,
og udskrevet 1168 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Torben Christensen  -  2008-02-03 22:50:45
Det er en rigtig god opskrift og en serdeles god smag


Ib Møller  -  0000-00-00 00:00:00
En virkelig god opskrift