Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Grydestegt Dådyrkølle

Grydestegt Dådyrkølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrkølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.udbenet kølle
2-3 skiverbacon
1/4 l.kogendevand/fond
2 stk.gulerødder i tern
1 laurbærblad
2 hakkede løg
10 peberkorn
1 dl.rødvin
 Salt
 peber
 
 Pynt:
180 g.bacon i terninger
500 g.champignon
 
 Sauce:
3 dl.fløde
50 g.ribsgele
 
Opskrift:
køllen gnides med salt og peber. Brunes i gryde sammen med baconskiverne. Vand/fond tilsættes sammen med gulerødder, laurbærblad, hakkede løg og peberkorn. Småkoger under låg ca. 90 min. Kødet vendes jævnligt og den sidste halve time tilsættes rødvin. Kødet skæres ud i ca. 1/2 cm tykke skiver og pyntes med bacon i terninger ristet sammen med champignon.

Sauce:
Stegeskyen sies, fløde tilsættes, hvorefter saucen smages til med salt, peber og ribsgele inden den jævnes.

Serveres med smørstegte, råstegte eller hvide kartofler serveres til. Grønt salat eller tilbehør, som til vildt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (14 stemmer)

Opskriften er vist 24487 gange,
og udskrevet 1213 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Torben Christensen  -  2008-02-03 22:50:45
Det er en rigtig god opskrift og en serdeles god smag

Ib Møller  -  0000-00-00 00:00:00
En virkelig god opskrift