Kirgisisk kylling

Kirgisisk kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1500 g.kylling
6 fedhvidløg
2 laurbærblade
1 tsk.Meria
1 nellike
300 g.valnødder
5 spsk.hakkede urter (persille — purløg — kørvel)
1 skivelyst brød uden skorpe
2 spsk.Paprika
 cayennepeber
 salt
 
Opskrift:
Kom kyllingen i en gryde sammen med 3 fed hvidløg, laurbærblade, merian, nellike og salt. Hæld vand i til kyllingen er helt dækket og lad det koge ca. 1 time. Kyllingen tages op til afkøling og kæres ud når den er kold. Valnødderne knuses til små stykker. Brødet dyppes i kyllingebouillon og moses. Bland valnødder, urter, 3 fed hvidløg og brød sammen i en gryde og tilsæt paprika, cayennepeber og salt. Hæld nu langsomt og under omrøring 4-5 dl bouillon i for at lave sovsen. Server kyllingestykkerne med sovsen hældt over.

Bouillonen er suppen kyllingen har kogt i.

Kogt ris, bulgur eller cus-cus er godt til.





karakterer:
Opskriften er vist 10920 gange,
og udskrevet 174 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu