Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fasan i kål

Fasan i kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : HønseFugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
2 fasaner (eller 3 høner)
4-6 tynde skiverfersk flæsk
150 g.bacon
50 g.smør
1 lillehvidkålshoved
1 tsk.letknuste enebær
0.5 tsk.stødt timian
3-4 dl.Bouillon
 


Opskrift:

Fasanerne ombindes med spækskiverne. Bacon snittes i terninger og svitses i lidt smør og heri brunes fasanerne. Hvidkålen snittes i grove strimler og gulerødderne i mindre stykker. Begge dele pakkes tæt om fasanerne med krydderierne drysset imellem. Når kålen er faldet lidt sammen, hældes den kogende bouillon i gryden. Væden må kun nå halvt op om kålen. Læg låg på og lad det simre i ca. 1 time. Rør en gang imellem. Hvis nødvendigt tilsættes lidt væde. Kålen anrettes i et varmt serveringsfad og fasanstykkerne fordeles ovenpå.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16470 gange,
og udskrevet 394 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kris  -  2017-12-10 19:24:57
Sjovt nok glemte jeg gulerødderne - kunne det være fordi antallet af dem mangler under ingredienser😂😂😂


poelos  -  2010-01-29 12:13:03
hvad er det for en opskrift ???? gulerødderne er der ikke et ord om i ingredienserne,kommer de med posten ??? eller hvad