Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvebov med rodfrugter

Kalvebov med rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
750 g.kalvebov uden ben(900g med ben)
10 g.smør
1 spsk.olie
 salt
 peber
4 dl.vand
2 kvistetimian
2 kvistepersille
2 laurbærblade
3 løg
3 gulerødder
2 persillerødder
2 rødbeder
3 spsk.majsstivelse
 


Tilbehør:
Kogte kartofler
Opskrift:

Brun kødet let i smør og olie i en stor stegegryde. Drys med salt/peber. Hæld vand ved og kom krydderurterne i. Læg låg på gryden og lad kødet småkoge ved svag varme til det er mørt(1 1/2 time). Pil løgene og skræl rodfrugterne. Skær løg og rødbeder i både, gulerødder og persillerødder i stave. Læg alle grøntsagerne ned til kødet i gryden og kog dem møre under låg, ca 15-20 min. Tilsæt mere vand efter behov. Hæld skyen fra, og si den. Jævn skyen med majsstivelse udrørt i vand og kog sovsen igennem. Skær kødet i skiver og kom det på et fad sammen med grønsagerne. Server sovsen ved siden af.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 29795 gange,
og udskrevet 1040 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ida Nielsen  -  2017-03-12 14:25:41
Nem og hurtig og smager godt. Jeg serverede retten med kartoffelmos hvor jeg kogte mosen med jordskokker. Ikke dårligt.