Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinemørbrad i rosévin

Svinemørbrad i rosévin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.svinemørbrad
2 skalotteløg
10 g.smør
 salt
 peber
2 dl.rosévin
½ spsk.tomatpuré
1 dl.piskefløde
 saucejævner
2 dl.ris
½ dl.vilde ris
150 g.porre med det grønne
2 gulerødder
 


Opskrift:

Afpuds mørbraden for sener. Dup den tør med køkkenrulle. Hak skalotteløgene fint. Lad fedtstoffet blive gyldent i en gryde ved god varme. Brun hurtigt mørbraden på alle sider, 1-2 min. i alt. Krydr med salt og peber. Tilsæt skalotteløg og rør rundt. Kom rosévin og tomatpuré i gryden. Skru ned til svag varme og lad mørbraden stege under låg i 9-10 min. på hver side, i alt ca. 20 min., til mørbraden netop er gennemstegt. Bruges et stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 70 grader. Tag kødet op af gryden og lad det hvile tildækket ca. 15 min. Kog stegeskyen ned til 3 dl. Tilsæt piskefløde og kog igennem. Jævn med saucejævner, smag til med salt og peber. Si saucen. Kog risene efter pakkens anvisning, dog bliver vilde ris udmærkede, hvis de koger sammen med alm. ris i 15 min. og herefter hviler i 10-15 min. Skær porrer og gulerødder i lange tynde strimler og kog dem et par minutter i letsaltet vand. Hæld vandet fra grønsagerne.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (10 stemmer)

Opskriften er vist 14820 gange,
og udskrevet 319 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu