Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Okse- eller kalvefilet stegt i gryde

Okse- eller kalvefilet stegt i gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jacob

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.filet
40 g.fedtstof
1 tsk.salt
20 g.smør
 
Opskrift:
befri filet,en for sener og hinder og brun den på alle sider i fedtstoffet strø salt over læg låget på gryden og vend stegen hvert 4 det min uden at spæde vand til stegetid: 30 minuter for kalvefilet 20 minuter tag kødet op kog gryden af med 1 dl vand og tilsæt smørret

servers med kartofler og forskellige slags grønsager


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18491 gange,
og udskrevet 269 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu