Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvetykkam med gratinéret spidskål og persilleragôut

Kalvetykkam med gratinéret spidskål og persilleragôut, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvetykkam uden ben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.tykkam uden ben
 smør
1 kvisttimian
1 spidskål
100 g.revet ost
2 spsk.creme fraich 38%
2 æggeblommer
 salt
 peber
 
 Ragôut:
3 dl.kalvefond
1 bdt.persille
2 spsk.smør
1 fedhvidløg
2 forårsløg
1 dl.ærter
6 fedhvidløg
 asparges
 


Opskrift:

Krydr kødet med timian, salt og peber og steg det i en gryde i ca 45 min (rosa steg). Tilsæt en kop vand og efter 20 min. tages kødet op og hviler indpakket ½ time. Del spidskålen i 4, kog det mørt og lad det dryppe godt af.

Krydr med salt og peber. Rul dem til små toppe. Kom creme fraiche rørt med ost og æggeblommer på og gratinér i ovnen.

Snit forårsløgene, kom dem, hvidløg og lidt vand i en gryde og lad det koge 4 min med låg. Ærter og fintsnittede, friske asparges tilsættes og det holdes det varmt. Rør smør finthakket persille og den varme sky til en grøn sauce, kom det i gryden og varm op til det koger og smag til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14549 gange,
og udskrevet 306 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Laila  -  2015-11-19 08:37:25
Hvad skal i små toppe.....