Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Braiserede vagtler

Braiserede vagtler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : HønseFugle - Vagtel - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 vagtler
1 spsk.smør
1 spsk.olivenolie
1 dl.hvidvin
2 dl.vand
1 terning hønsebouillon
1 spsk.maizena oprørt i lidt vand
100 g.skovsvampe eller champignon
 lidt smør
 peber
 det 3. krydderi
1 dl.creme fraiche 18 %
1 håndfuld frisk persille
 nogle blade frisk basilikum
0.5 løg
2 fedhvidløg
 


Opskrift:

Vagtlerne renses for resterende fjer og skylles ud- og indvendig.
Derefter forberedes fyldet. Persille, basilikum, løg, hvidløg, og halv hønsebouillonterning hakkes fint, gerne i foodprocessor.
Blandingen fyldes i vagtlerne.

I en stegegryde varmes smør og olie. Vagtlerne brunes let på alle sider, hvidvinen, peber og 3.krydderi tilsættes. Der skrues ned for varmen og vagtlerne får lov at braisere i 40 minutter.

2 dl vand og den anden halve hønsebouillonterning tilsættes. Der jævnes med maizena oprørt i en smule vand. Svampene renses, skæres i mindre stykker og steges i nogle minutter i en smule smør. De tilsættes vagtlerne i saucen sammen med creme fraiche, rør godt rundt. Der koges yderligere i nogle minutter.

Klar til servering







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 25038 gange,
og udskrevet 838 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Christian  -  0000-00-00 00:00:00
Brugte den til nytår 2005/2006. let at gå til. Har du mange vaglter, så kan det laves i ovnen i et stor ildfast fad. Stil ovnen på 150 grader og give dem ca. 40 minutter. Jeg brugte tør vermuth i stedet for hvidvin.