Gnid kødet grundigt på begge sider med salt og peber. Rør osten smidig med cognac eller kirsch. Nøddekernerne hakkes groft og røres i osten. Hvidløg pilles og presses ud i ostecremen som krydres med timian.
Bred kødet ud med undersiden opad og bred ostecremen ud over kødet i et jævnt lag. Rul kødet sammen og snør med bomuldsgarn.
Varm olien op i en stegegryde, brun stegen godt og hæld bouillonen ved og lad stegen snurre for svag varme i 1 time.
Efter ½ times stegning kommes de klargjorte grøntsager i gryden, og der drysses med salt og peber. Inden servering drysses med grofthakket persille.
Hertil passer kartoffelmos
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5966 gange, og udskrevet 133 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider