Kogt kalvespidsbryst med hvide bønner

Kogt kalvespidsbryst med hvide bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvespidsbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kogelage:
3 l.vand
1 grentimian
1 laurbærblad
10 Peberkorn, sorte
1 spsk.salt
 rester fra grønsager
 
 Garniture:
4 løg
2 knoldfennikel
1 lilleknoldselleri
0.5 dl.god olivenolie
1 dl.hvide bønner
1 dl.sorte oliven
1 lille bundt bredbladet persille
 
 Sauce:
2 dl.kogelage
2 finthakkede skalotteløg
 lidt revet peberrod
1-2 spsk.fransk sennep
75-100 g.smør
 
Opskrift:
Kogelage:
Koges forsigtigt under låg 1 time.

Garniture:
De hvide bønner udblødes i vand dagen før. Løg, fennikel og knoldselleri skæres i tern, på størrelse med en lille sukkerknald. Rester fra urterne samt alle ingredienser til kogelage, bringes i kog og koger under låg ca. 1 time.

Kalvebrystet koges ca. 2 timer i den sigtede lage. Bør hvile ca. ½ time i lagen, inden brug.

Løg, fennikel og selleri, som er skåret i tern, "koges" i olivenolie. De hvide bønner koges i vand med salt ca. 1 time. Persillen plukkes, skylles og hakkes.

Ved servering blandes grønsager, sorte oliven, de kogte bønner samt den hakkede persille.

Sauce:
2 skalotteløg skrælles og hakkes fint. Koges i 2 dl kogelage. Monteres med smør, sennep og lidt revet peberrod.





karakterer:
Opskriften er vist 14509 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu