Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hjerter som and

Hjerter som and, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3-4 svinehjerter eller 1 kalvehjerte
1 stortæble
100 g.svesker
1 tsk.salt
1/4 tsk.peber
75 g.margarine
4 bacon- eller spækskiver
3-4 dl.suppe
2 spsk.hvedemel
1 dl.fløde
 kulør
 


Opskrift:

Hjerterne skylles i eddikevand. Blodsamlinger fjernes. Grove årer og sener skæres bort.
Æbler og svesker drysses med krydderier og fyldes i. Hjerterne bindes sammen om fyldet med bomuldstråd. De brunes hurtigt i margarine, tages op og lægges igen i gryden på to baconskiver og dækkes med to baconskiver. Suppen hældes ved. Hjerterne steger sagte under låg ca. 1 1/2 time. Kalvehjerter ca. 2 - 21/2 time. De vendes en gang midt i stegetiden. Hjerterne tages op og skæres i skiver. Skyen jævnes med meljævning og fløde, smages til og farves evt. med kulør. Saucen hældes over kødet. Hvide kartofler eller kartoffelmos kan serveres til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12759 gange,
og udskrevet 259 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

lise  -  2011-03-24 19:49:38
jeg kom ikke fløde og jævning i og sluttede med 2 dl. ris i de sidste 20 min.og brugte brokoli som grønt for at gøre den mere fedtfatti. jeg skal love for det bliver en ønske middag