Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marineret vild, rensdyr og elg

Marineret vild, rensdyr og elg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2000 g.kød
 smør til stegning
2 dl.bouillon
4 dl.marinade
 
 Sovs:
4 dl.sky
3 dl.kaffefløde
4-5 spsk.hvedemel
2 spsk.soja
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Små faste evt. brunede kartofler, gerne grønne bønner, ærter, babykartotter, gele, syltede agurker.
Opskrift:

Kødet tages op af marinaden og brunes god i en stegegryde i rigeligt smør og derefter tilsættes salt, peber, bouillon og marinade, der evt. er siet. Steger småt under låg og kødet vendes af og til og steger i ca. 1½- 2 timer alt efter dyrets størrelse.

Skyen sies, tilsættes fløde, ekstra smør og soja og koger op, jævnes og smages til. Oksekød og svinekam steger på samme måde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14857 gange,
og udskrevet 301 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

annasebastian  -  2009-12-10 14:50:34
Opskrift på marinaden sæges


Anni  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg vil også gerne vide noget om marinaden!


Tanja  -  0000-00-00 00:00:00
Der mangler info omkring marinaden - hvilken marinade skal der anvendes, og lige ledes hvor mange grader kødet skal steges på.


Inger Doffen  -  0000-00-00 00:00:00
Tak for opskriften, jeg kan sige til alle prøv renkød det smager dejlig