Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Marineret vild, rensdyr og elg

Marineret vild, rensdyr og elg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2000 g.kød
 smør til stegning
2 dl.bouillon
4 dl.marinade
 
 Sovs:
4 dl.sky
3 dl.kaffefløde
4-5 spsk.hvedemel
2 spsk.soja
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kødet tages op af marinaden og brunes god i en stegegryde i rigeligt smør og derefter tilsættes salt, peber, bouillon og marinade, der evt. er siet. Steger småt under låg og kødet vendes af og til og steger i ca. 1½- 2 timer alt efter dyrets størrelse.

Skyen sies, tilsættes fløde, ekstra smør og soja og koger op, jævnes og smages til. Oksekød og svinekam steger på samme måde.

Serveres med små faste evt. brunede kartofler, gerne grønne bønner, ærter, babykartotter, gele, syltede agurker.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 15572 gange,
og udskrevet 325 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

annasebastian  -  2009-12-10 14:50:34
Opskrift på marinaden sæges

Anni  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg vil også gerne vide noget om marinaden!

Tanja  -  0000-00-00 00:00:00
Der mangler info omkring marinaden - hvilken marinade skal der anvendes, og lige ledes hvor mange grader kødet skal steges på.

Inger Doffen  -  0000-00-00 00:00:00
Tak for opskriften, jeg kan sige til alle prøv renkød det smager dejlig