Kalvekødsroulade

Kalvekødsroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1500 g.udbenet kalvebryst
 Fedtstof til stegning
 
 Fyld:
400 g.hakket flæskekød
3 spsk.hakket persille
2 spsk.hakket løvstikke og basilikum
0.5 dl.sødmælk
3 spsk.hvedemel
 salt
 peber
 
 Endvidere:
4 dl.suppe eller bouillon
 jævning
 
Opskrift:
Rør det hakkede kød sammen med krydderierne og rør mel og mælk i. Krydr farsen med salt og peber. Fordel farsen på det udbenede kalvebryst og rul det fast sammen om fyldet. Bind omkring med bomuldsgarn som til en rullepølse. Brun kalverullen på alle sider i fedtstof i en stegegryde. Hæld væden ved og lad rouladen stege under låg i godt 1 time. Vend den jævnligt. Tag den op af gryden og jævn skyen til sovs. Skær kødet i pæne skiver og servér kogte kartofler og grønsager til, f.eks. bønner og blomkål.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7945 gange,
og udskrevet 126 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu