Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Gråand med nødder

Gråand med nødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Gråænder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 gråænder
1 spsk.smør
 salt
 peber
150 g.hasselnøddeflager
2 dl.vildtbouillon
1 dl.rødvin
1 dl.piskefløde
1 spsk.ribsgelé
 


Tilbehør:
Salat af hjertesalat, appelsin og æble
Opskrift:

Rengør ænderne omhyggeligt. Del fuglene på langs. Tør dem af i køkkenrulle. Gnid dem med salt og peber og tryk nøddeflagerne ind i kødet.

Brun dem, 1 ad gangen, i smør i en stor gryde. Pas på, at smør og nødder ikke branker. Tilsæt bouillon og fløde og lad retten simre i 35-45 min. Stegetiden kan variere afhængigt af fuglenes alder. Tag fuglene op og hold dem varme, indpakket i folie og håndklæder.

Saucen jævnes med maizena, smages til med salt, peber og ribsgelé og farves evt. med kulør. Serveres med en salat af 2 hjertesalat revet i mindre stykker, 2 appelsiner i tynde skiver eller både, 1 rødt æble i tynde både, samt en dressing af olie, eddike og 1 spsk honning.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12729 gange,
og udskrevet 428 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu