Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mørbrad med appelsin

Mørbrad med appelsin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 svinemørbrad
50 g.smør
2 løg
 salt
 peber
 dl.hvidvin eller sherry
2 appelsiner
1 laurbærblad
 persille
½-1 dl.piskefløde
 


Tilbehør:
Løse ris og grøn salat
Opskrift:

Befri kødet for sener og hinder og brun hurtigt mørbraderne i gyldent smør i en stegegryde. Pil og hak løgene og lad dem svitse med. Krydr med salt og peber og hæld hvidvin eller sherry samt saften af appelsinerne ved og tilsæt laurbærblad og persille. Læg låg på og lad kødet snurre mørt ca. 20 min. Tag mørbraderne op og hold dem varme. Fjern persillen. Bland fløde i stegeskyen og bring den i kog. Jævn saucen let og farv med ganske lidt soya. Skær kødet i skiver, garner med fintstrimlet appelsinskal og server saucen til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 26999 gange,
og udskrevet 787 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mathias Arico   -  2015-01-24 11:40:53
Behøver man komme fløde i? Eller kan man bruge noget andet?


Maja  -  2010-09-15 13:13:27
Denne her opskrift kan jeg varmt anbefale, jeg lavet den et utal af gange, endda til de samme gæster, den er lige populær hver gang.