Kommentarer
Grete. W - 2011-12-22 11:43:56 Grete Spørger. Kan denne opskrift også bruges til et dobbelt andebryst, det skal vel bare koges nogen mindre??
BSP - 2010-12-20 02:06:40 Glemte lige at sige, hold nøje øje med den når den steger i ovnen, det kan gå stærkt, men ca. 25 min. eller til skindet er godt gylden.
BSP - 2010-12-20 02:01:25 Jeg har lavet traditionel and siden 1970 og frem til 2oo8.
Efter jeg så denne opskrift laver jeg kun and på ovenstående måde. Nemt, hurtigt og fantastisk god, saftig og dejlig sprød.
Jeg fylder den med æbler og svidsker og lukker den godt, koger den og steger den hel med brystet op i ca. 25 min.
Man tror det er løgn men den er fantastisk.
Merete - 2007-12-13 22:02:50 Tip til denne fine opskrift: Kog suppeurter sammen med anden: selleri, gulerod, pastinak, porre i stedet for bouillontern. Purer eller blend urterne og jævn sovsen med dem og ikke mel.
Sandberg - 0000-00-00 00:00:00 Efter ca. 20 min. ved 200 grader plejer skindet at være sprødt, det er også en god ide med lidt mere salt på skindet inden den parterede and sættes i ovnen, hvis det stadig kniber med sprødtheden så prøv med varmluft, men hold øje med anden hele tiden, for det kan gå for stærkt.
Sandberg - 0000-00-00 00:00:00 Anden skal lige dækkes med vand
Jesper - 0000-00-00 00:00:00 Hvor lang tid skal anden have i ovnen?
Dorte - 0000-00-00 00:00:00 hvor meget vand skal der bruges ??????
sandberg - 0000-00-00 00:00:00 gogetiden er for lang, jeg har prøvet to gange, anden gang blev kogetiden nedsat til 50 minnutter. herefter blev resultatet simpelt hen perfekt. iøvrigt er der meget overskud af kogevandet, som kan bruges til en dejlig suppe, suppen tilsættes diverse grøntsager, pragtfuld suppe.
|