Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fasan i nøddesauce

Fasan i nøddesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasanhøns - Fasanhøner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 unge fasanhøner, helst plukkede
50 g.smør
50 g.hakkede friske nødder
1.5 dl.kalvebouillon
2 dl.piskefløde
 majsstivelse
 salt
 peber
 rønnebærgelé
 
Opskrift:
Hvis fasanerne ikke er plukkede, skal brystet ombindes med lidt fersk spæk. Gnid fasanerne med salt og peber og brun dem i en gryde i smørret. Tag fasanerne op og svits nøddekernerne. Læg fasanerne tilbage i gryden og tilsæt bouillon samt 1 dl af fløden. Læg fasanerne på siden og steg dem ca. 35 min. under låg, vend dem efter den halve tid. Fasanerne er møre, når låret løsner let. Tag fasanerne op, skær dem i halve og hold dem varme. Jævn skyen med lidt majsstivelse udrørt i resten af piskefløden. Smag saucen til med salt, peber og gelé og server den til fasanerne.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 19039 gange,
og udskrevet 672 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Eva Jordy  -  2017-11-23 10:58:26
Hvad spiser man til? Kartofler, ris eller noget helt andet?

Lars  -  2009-03-06 12:17:27
Hvad med nødderne - skal de ristes ?