Fasan i nøddesauce

Fasan i nøddesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 unge fasanhøner, helst plukkede
50 g.smør
50 g.hakkede friske nødder
1.5 dl.kalvebouillon
2 dl.piskefløde
 majsstivelse
 salt
 peber
 rønnebærgelé
 
Opskrift:
Hvis fasanerne ikke er plukkede, skal brystet ombindes med lidt fersk spæk.
Gnid fasanerne med salt og peber og brun dem i en gryde i smørret.

Tag fasanerne op og svits nøddekernerne.

Læg fasanerne tilbage i gryden og tilsæt bouillon samt 1 dl af fløden. Læg fasanerne på siden og steg dem ca. 35 min. under låg, vend dem efter den halve tid. Fasanerne er møre, når låret løsner let.

Tag fasanerne op, skær dem i halve og hold dem varme.

Jævn skyen med lidt majsstivelse udrørt i resten af piskefløden. Smag saucen til med salt, peber og gelé og server den til fasanerne.


karakterer:
Opskriften er vist 19947 gange,
og udskrevet 682 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Eva Jordy  -  2017-11-23 10:58:26
Hvad spiser man til? Kartofler, ris eller noget helt andet?

Lars  -  2009-03-06 12:17:27
Hvad med nødderne - skal de ristes ?