Stegt lam med mynte-marinade

Stegt lam med mynte-marinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeculotte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 lammeculotter a 150-175g
 
 Marinade:
2 spsk.hakket mynte
1 spsk.hakket basilikum
4 spsk.olivenolie
1 spsk.balsamico
1 fedknust hvidløg
 salt
 peber
 olivenolie
2 dl.vin eller bouillon til stegning.
 
 
Opskrift:
Afpuds og rids fedtlaget på culotterne. Rør marinaden sammen og gnid den ind i kødet, der trækker en god halv time - evt. længere. Brun culotterne - først på fedtsiden - vend og tilsæt evt. resterende marinade og måske en anelse fedtstof. Drys salt og peber på, hæld ca. 2 dl vin eller bouillon ved og lad kødet snurre under låg 20-30 minutter til det er gennemstegt, og lad det trække lidt for dot serveres med skyen. Tilbehør : courgetter med basilikumsauce





karakterer:
Opskriften er vist 18930 gange,
og udskrevet 298 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu