Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Braiseret hel kalveskank

Braiseret hel kalveskank, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveskank

Oprindelsesland : Island

IslandIndsendt :



Ingredienser:
2 kalveskanke, afskåret i begge ender
2 spsk.olivenolie
 havsalt
 sort peber fra kværn
1 selleriknold
2 rødløg, som pilles og hakkes fint
1 spsk.friske timianblade
3 dl.tør hvidvin
1 dåseflåede tomater
3 dl.hønse- eller kalvefond
12 smågulerødder, som gøres i stand
 gremolata
 
Opskrift:
I en stor, tykbundet gryde varmes olien, og kalveskankene brunes på alle sider. De krydres og tages op.

Kom selleri og løg i gryden og svits dem, til de er bløde, men ikke brune, ca. 15 minutter. Tilsæt timian og svits yderligere 5 minutter. Varmen øges, hvidvin, tomater og bouillon tilsættes, og det bringes i kog. Varmen dæmpes, så indholdet blot simrer. Skankene kommes tilbage i gryden. Den dækkes med pergamentpapir, låget lægges på, og retten simrer for svag varme i 2 timer.

Omkring 10 minutter inden servering tilsættes gulerødderne. Kødet skæres i mellemtykke skiver og serveres med saucen i gryden. Benet bankes mod bordet, således at marven løsnes. Læg en skefuld af den på hver tallerken. Drys gremolata over


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (13 stemmer)

Opskriften er vist 18044 gange,
og udskrevet 334 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu