Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Braiserede duer med stuvede auberginer

Braiserede duer med stuvede auberginer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Øvrige VildtFugle - Due - Duer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 unge duer
125 g.spæk
0.25 selleri
200 g.rensede kantareller
2 løg
2 fedhvidløg
2 stænglersølvbede
 timiankviste
1 øl
0.5 dl.cognac
 
 Auberginer:
4 auberginer
3 dl.olivenolie
1 rød peberfrugt
1 squash
2 tomater
2 fedhvidløg
 timian
 salt
 peber
 


Opskrift:

Rens grønsagerne og gør duerne i stand. Smelt spækket i en gryde. Brun duerne grundig i spækket, tag dem derefter op og hold dem varme. Sauter grønsagerne i fedtet til de er gyldne.

Læg duerne tilbage i gryden, og flamber med cognacen. Krydr med salt og peber og læg timiankvistene i. Øllen kommes ved. Lad retten simre under låg i 45 minutter.

Auberginerne:
Halver auberginerne på langs og stænk med olivenolie. Bag dem i 25 minutter i en 200 grader varm ovn. Skrab frugtkødet ud, blend det med salt, peber og en anelse olivenolie.

Rens de resterende grønsager og befri tomater og peberfrugt for kerner. Skær grønsagerne inkl. Hvidløg i små tern og sauter dem ved ikke for høj varme i olivenolie. Drys timianblade på. Smag til med salt og peber.

Lad grønsagblandingen simre i ca 30 min, til massen er faldet sammen. Rør grønsagsblandingen og auberginemassen grundigt sammen og varm i gennem.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12746 gange,
og udskrevet 276 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu