Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kogt lammebryst med vintergrønsager

Kogt lammebryst med vintergrønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1500 g.lammebryst
1 suppevisk
4 gulerødder
0.5 selleri
2 fennikel
 evt. nogle kartofler
 groft salt
 hele peberkorn
 
Opskrift:
Lammebrystet udbenes og krydres med salt og peber samt grofthakket, bredbladet persille. Snør lammerullen sammen med bomuldsgarn.

Suppevisk og den ene gulerod klargøres, lægges i en gryde sammen med kødet og dækkes lige netop med koldt vand. Bringes i kog og skummes.

1 spsk salt og hele peberkorn tilsættes. Lad det koge ganske sagte ca. 1 time. Herefter tilsættes grøntsagerne: gulerødderne skåret i kvarte, sellerien i fingertykke stænger og fennikler i kvarter. Hvis man ønsker kartofler kan disse også skæres i kvarter eller tykke skiver. Grøntsagerne koger med i ca. 15 min.

Lav en opbagning af ca. 50 g smør og 1 lille spsk mel. Tilsæt varm suppe til passende konsistens og lad det koge godt igennem. Smag til med salt, peber og lidt reven muskatnød.

Fjern tråd og skær rullen i ca. 1 cm tykke skiver. Anret kød og grøntsager i et halvdybt, varmt fad. Hæld lidt af sovsen over og server resten i en skål. Pynt med finthakket persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7797 gange,
og udskrevet 148 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu