Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt strudsefilet med gorgonzolasauce

Stegt strudsefilet med gorgonzolasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.strudsefilet
 vand
 salt
 peber
 
 sauce:
200 g.gorgonzola
90 g.tauch taste kalvefond
2.5 dl.piskefløde
1-2 fedhvidløg
 


Opskrift:

Snør fileten sammen. Kom den i kogende vand, så fileten er dækket med vand. Kog ca. 25 min. Pak fileten i staniol og lad den trække 25 min. Brun fileten på en pande på alle sider, drys med salt og peber. Skær fileten i tynde skiver.

Gorgonzolasauce Alle ingredienser blandes og koges ind til passende konsistens. En meget kraftig sauce, der bruges i små portioner på kødet.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6019 gange,
og udskrevet 122 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu