Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gammeldags vildand med flødesauce

Gammeldags vildand med flødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svømmefugle - Vildand - Vildænder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 vildænder
1 lillegulerod
1 lilleløg
1 laurbærblad
10 sorte peberkorn
1 kvisttimian
5 dl.vand
5 dl.piskefløde
2 spsk.Ribsgelé
 
Opskrift:
Ænderne renses for rester af fjer og indvolde og duppes tørre med en køkkenrulle eller lignende .

Skær gulerødderne i 1 cm. tykke skiver og løgene i ¼. Varm olien i bunden af en tykbundet gryde og brun ænderne godt heri. Tag dem op efter 5-8 min. og kom urterne i.

Når de har taget farve, hældes vand og krydderier i, skru ned på lavt blus, kom ænderne tilbage i gryden, læg låg på og lad det hele simre i:

A) 20 min., hvis du kan lide rosa andebryst.
B) 40 min. hvis de skal være gennemstegte.

Nøjes du med de 20 min. må du skære lårene fra, og lade dem koge med 20 minutter til. Hold bryststykkerne varme mens du laver saucen.

Serveres med Stegte kartofler og waldorf salat - hvis det skal være rigtigt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (11 stemmer)

Opskriften er vist 32094 gange,
og udskrevet 1071 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2007-01-20 19:55:25
Piskefløde og ribsgele må være til saucen.

kok-amok  -  2006-12-13 11:46:08
godt og enkelt

Henning  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor er det lige at piskefløden kommer i?