Braiseret vildsvineskinke

Braiseret vildsvineskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvineskinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1-2 kg.vildsvineskinke
250 g.røget flæsk
1 løg
1 gulerod
1 stilkbladselleri
1 stort glashvidvin
1 stort glasbouillon
 persille
 
Opskrift:
Spæk skinken med røget flæsk og brun den i smør i en tykbundet gryde sammen med et løg skåret i skiver, en gulerod, en stilk bladselleri og persille. Drys med salt og peber. Når den er brunet hælder du et stort glas hvidvin og derefter et stort glas bouillon over, lægger låg på og lad retten snurre ved svag varme i 1½-2 timer afhængig af skinkens vægt. Tag skinken op og hold den varm mens du jævner saucen lidt med en smørbolle eller maizena rørt op i vand.

Tilbehør:
Servèr skinken udskåret på et fad med lyndampede gulerødder og kog nogle gode kartofler til at suge den gode herlige sovs op med.





karakterer:
Opskriften er vist 24363 gange,
og udskrevet 747 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu