Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Braiseret vildsvineskinke

Braiseret vildsvineskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvineskinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1-2 kg.vildsvineskinke
250 g.røget flæsk
1 løg
1 gulerod
1 stilkbladselleri
1 stort glashvidvin
1 stort glasbouillon
 persille
 


Opskrift:

Spæk skinken med røget flæsk og brun den i smør i en tykbundet gryde sammen med et løg skåret i skiver, en gulerod, en stilk bladselleri og persille. Drys med salt og peber. Når den er brunet hælder du et stort glas hvidvin og derefter et stort glas bouillon over, lægger låg på og lad retten snurre ved svag varme i 1½-2 timer afhængig af skinkens vægt. Tag skinken op og hold den varm mens du jævner saucen lidt med en smørbolle eller maizena rørt op i vand.

Tilbehør:
Servèr skinken udskåret på et fad med lyndampede gulerødder og kog nogle gode kartofler til at suge den gode herlige sovs op med.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 20700 gange,
og udskrevet 642 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu