Kærnemælkskoldskål - Koldskål 

Kokkens favorit
Se opskriften
Hjemmelavet koldskål - Gammeldags Kærnemælkskoldskål
Æggeblommer piskes med sukker og vanillekorn til sukkeret er rørt helt ud. Tilsæt kærnemælk under let omrøring og smag til med citronsaft. Koldskål servers iskold med kammerjunkere.
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
5 -1 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Brombærkoldskål

0 -0

Jordbærkoldskål 04

0 -0

Let koldskål

0 -0

Hurtig og lækker koldskål

0 -0

Hjemmelavet jordbær koldskål

0 -0

Kærnemælkskoldskål 03

0 -0

Koldskål med mandelsmag



forrige