Frugtkoldskål med hvidvin
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin Indsendt : Red : |
|
|
Skær ananas og fersken i små tern. Skyl hindbærrene og lad dem dryppe godt af. Skær bananerne i skiver. Bland frugterne i en stor skål. Varm hvidvinen op i en gryde sammen med sukkeret. Skyl jordbærrene og mos bærrene gennem en sigte ned i vinen. Hæld vinen over de andre frugter og stil koldskålen i køleskabet i et par timer. Server den med kammerjunker.
|
|
Opskriften er vist 15428 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne