Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kernemælkskoldskål

Kernemælkskoldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kernemælkskoldskål, billede 4 Kernemælkskoldskål, billede 1 Kernemælkskoldskål, billede 2 Kernemælkskoldskål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Hele æg, pasteuriseret 1 pasteuriseret æg vejer ca 50 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
10 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Pisk æg og sukker sammen til en luftig æggesnaps.

Vask citronen og skræl den meget tyndt. Bland citronskræl og iskold kærnemælk med de piskede æg. Rør godt rundt, og smag til med citronsaft.

Sæt koldskålen koldt indtil servering.

Tips:

Koldskål kan krydres med kardemomme, vanillesukker, eller appelsin i stedet for citron







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (74 stemmer)

Opskriften er vist 158092 gange,
og udskrevet 1669 gange.


Energi:
KJ total 3149 (749 kcal)
KJ pr. Pers. 787 (187 kcal)
Vægt ialt 1206 gram
Vægt pr. Pers. 301 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 261 KJ (62 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 1.3 gram
Kulhydrat 8.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Marjun  -  2012-07-12 10:49:15
Inden servering kan man komme lidt vannilie is i....Så bliver den ekstra god og tyk :o)


  -  2011-08-10 23:44:31
Fantastisk god, bedere end den man køber!


natacha  -  2011-06-17 19:06:21
den er mage god


Martin  -  2011-06-15 16:37:25
Man kan os godt komme A 38 i :D


  -  2010-04-27 20:28:56
hvor lang tid tager det og lave?


Tania  -  2008-07-01 00:22:39
Jeg bor i USA, og jeg har savnet Koldskaal, har som regel bare brugt the faerdiglavede, men det er jo Dansk, saa jeg maatte selv lave det, og det smager bare dejligt. God opskrift, kan ogsaa bruge blendede/skiver af jordbaer, det er dejlig friskt.


-.-.---.  -  0000-00-00 00:00:00
jeg har prøvet med rosiner.. det er ikk nogen dårlig ide´


anne mette  -  0000-00-00 00:00:00
fabelagtig opskrift


---  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv at komme rosiner i, det smager godt.


jronsholt  -  0000-00-00 00:00:00
har dog smagt bedre.


henrik  -  0000-00-00 00:00:00
det er en rigtig god opskrift