Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Koldskål med stekte havregryn

Koldskål med stekte havregryn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nikoline

Indsendt :



Ingredienser:
 Købt Koldskål
8 spsk.havregryn
4 tsk.Sukker
25 g.margerine
 
Opskrift:
bland havregryn og sukker sammen og lad det stå 5 minutter. læg margerinen på panden og skrug fuld op. spørg det rundt i kandterne og rundt i panden med en kniv mens det er varmt.held så havregrynsblaningen op i panden og lad det stege til det bliver brunt og gyldent. hæld det så op i en skål og server kodskålen sammen med havregrynesblaningen.

Tips:

det smager rigtig godt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (10 stemmer)

Opskriften er vist 6970 gange,
og udskrevet 97 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Maria  -  2013-07-02 20:24:31
Lidt for meget margarine. Og det smager altså meget bedre oven på vanilje yoghurt.