Kærnemælkskoldskål med tykmælk

Kærnemælkskoldskål med tykmælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Koldskål

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Kærnemælkskoldskål med tykmælk, billede 4 Kærnemælkskoldskål med tykmælk, billede 1 Kærnemælkskoldskål med tykmælk, billede 2 Kærnemælkskoldskål med tykmælk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
6 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Tykmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Æggeblommer piskes med sukker og vanillekorn til sukkeret er rørt helt ud.

Tilsæt kærnemælk og tykmælk under let omrøring og smag til med citronsaft.

Koldskål servers iskold med kammerjunkere.





karakterer:
Opskriften er vist 48122 gange,
og udskrevet 803 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4382 (1043 kcal)
KJ pr. Pers. 1095 (260 kcal)
Vægt ialt 1192 gram
Vægt pr. Pers. 298 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 367 KJ (87 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 3.5 gram
Kulhydrat 10.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-07-12 12:01:31
Min koldskål: 2 past. æggeblommer, 100 g sukker, 2 tsk vanillesukker, 1 l tykmælk/A38, 1/2 l kærnemælk

  -   2010-07-12 09:18:59
Det er alt for mange æg, og det er udmærket med kærnemælk alene.1 helt æg er nok til 2 personer

  -   2009-07-06 16:58:16
Prøv med A38 den med lav fedtprocent