Kærnemælkskoldskål med tykmælk
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblommer piskes med sukker og vanillekorn til sukkeret er rørt helt ud.
Tilsæt kærnemælk og tykmælk under let omrøring og smag til med citronsaft. Koldskål servers iskold med kammerjunkere. |
|
Opskriften er vist 48122 gange,
og udskrevet 803 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Nielsen - 2010-07-12 12:01:31 Min koldskål: 2 past. æggeblommer, 100 g sukker, 2 tsk vanillesukker, 1 l tykmælk/A38, 1/2 l kærnemælk Else - 2010-07-12 09:18:59 Det er alt for mange æg, og det er udmærket med kærnemælk alene.1 helt æg er nok til 2 personer Gunnar Hammerlund - 2009-07-06 16:58:16 Prøv med A38 den med lav fedtprocent |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne