Laktosefri koldskål
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland vaniljekorn og sukker og pisk dette hvid med æggeblommer.
Rør kærnemælen i og smag til med citronsaft. Serveres evt. med jordbær eller Ristede havregryn. Tips: Kammerjunker kan også bruges men husk at de skal være laktosefrie. Er du ikke så heldig at kunne skaffe laktosefri kærnemælk kan den almindelige kærnemælk røres laktase enzym i en skål og stilles koldt i 24 timer. |
|
Opskriften er vist 3124 gange,
og udskrevet 29 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne