Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Koldskål med creme frais

Koldskål med creme frais, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Susanne

Indsendt :



Ingredienser:
1 l.kærnemælk
2 æggeblommer (pastersert)
4 spsk.sukker
3 tsk.vaniliesukker
3-4 dl.creme frais
 
Opskrift:
Pisk æggeblommer sukker og vanilie sammen. Pisk creme frais i. Hæld kærnemælken i og pisk kræftige. Severes kold med kammerjonker tvebakker eller andet.

Tips:

God sommer ret til de varme aftner hvor varm mad ikke lige er sagen eller som en dessert.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (7 stemmer)

Opskriften er vist 11444 gange,
og udskrevet 193 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu