Koldskål med creme frais

Koldskål med creme frais, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Susanne

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 l.kærnemælk
2 æggeblommer (pasteuriser)
4 spsk.sukker
3 tsk.Vaniljesukker
3-4 dl.cremefraiche
 
Opskrift:
Pisk æggeblommer sukker og vanilje sammen. Pisk cremefraiche i. Hæld kærnemælken i og pisk kraftig. Serveres kold med kammerjunker tvebakker eller andet.

Tips:

God sommer ret til de varme aftner hvor varm mad ikke lige er sagen eller som en dessert.


karakterer:
Opskriften er vist 12099 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu