Ferskenkoldskål

Ferskenkoldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Koldskål

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.modne ferskner
100 g.sukker
1 spsk.vanillesukker
5 dl.vand
2 spsk.maizenamel
 dl.hvidvin
0.5 citron, saft heraf
1.75 dl.piskefløde
2 spsk.Abrikoslikør
 
Opskrift:
Fersknerne skoldes og skindet trækkes af. De deles og stenen tages ud, og skæres i tynde skiver. De drysses med 50 g sukker, og vanillen og står og trækker koldt i 1 time. Vandet og resten af sukkeret koges op og jævnes med udrørt maizenamel. Afkøles, tilsættes hvidvin og citronsaft og hældes over fersknerne. Stilles koldt. Serveres med flødeskum tilsat likøren.





karakterer:
Opskriften er vist 11728 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu