Ferskenkoldskål
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
|
|
Fersknerne skoldes og skindet trækkes af. De deles og stenen tages ud, og skæres i tynde skiver. De drysses med 50 g sukker, og vanillen og står og trækker koldt i 1 time. Vandet og resten af sukkeret koges op og jævnes med udrørt maizenamel. Afkøles, tilsættes hvidvin og citronsaft og hældes over fersknerne. Stilles koldt. Serveres med flødeskum tilsat likøren.
|
|
Opskriften er vist 11728 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne