Hindbærkoldskål

Hindbærkoldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red:

Hindbærkoldskål, billede 4 Hindbærkoldskål, billede 1 Hindbærkoldskål, billede 2 Hindbærkoldskål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Hindbærpure:
300 gram Hindbær. dybfrost
5 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
4 dl. Tykmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
100 gram Hindbær, friske 1 dl. friske hindbær vejer ca. 60 gram.
   
Opskrift:
Hindbærpure:
De frosne hindbær koges op med sukkeret ca. 5 minutter og mos gerne bærrene helt ud. køles helt ned.

Rør den afkølede hindbærpure med tykmælk og bagefter kærnemælk og piskefløde.

Anret koldskålen i tallerkner og server med friske hindbær og evt. kammerjunkere.


karakterer:
Opskriften er vist 42347 gange,
og udskrevet 791 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (79 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5430 (1293 kcal)
KJ pr. Pers. 1357 (323 kcal)
Vægt ialt 1470 gram
Vægt pr. Pers. 367 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 369 KJ (87 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 4.1 gram
Kulhydrat 10.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2021-08-08 12:26:09
Vanilje og pisket fløde er godt dertil

Jette  -  2021-06-09 18:11:47
Jeg tilsætter lidt vanillesukker. Elsker den friske hindbærsmag😃

Natascha  -  2013-06-02 14:50:06
Rigtig lækkert, meget forfriskende . 9 herfra. :)

  -  2013-01-30 18:33:10
Den er god. Men smager lidt få meget af bær.