Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hindbærkoldskål

Hindbærkoldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Hindbærkoldskål, billede 4 Hindbærkoldskål, billede 1 Hindbærkoldskål, billede 2 Hindbærkoldskål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.friske eller frosne hindbær
2-3 spsk.sukker
3-4 dl.ymer
5 dl.kærnemælk
1-2 dl.piskefløde eller kaffefløde
 


Opskrift:

Skyl og pik friske hindbær eller tø frosne bær helt op. Mos bærrene med en gaffel og pisk mosen med sukker og ymer.

Rør kærnemælk i bærpureen og smag evt. til med sukker og fløde.

Anret koldskålen i tallerkner og pynt med kammerjunkere.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (77 stemmer)

Opskriften er vist 37893 gange,
og udskrevet 745 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Natascha  -  2013-06-02 14:50:06
Rigtig lækkert, meget forfriskende . 9 herfra. :)


  -  2013-01-30 18:33:10
Den er god. Men smager lidt få meget af bær.