Abrikoskoldskål

Abrikoskoldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Koldskål

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Abrikoskoldskål, billede 4 Abrikoskoldskål, billede 1 Abrikoskoldskål, billede 2 Abrikoskoldskål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
6 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
500 gram Abrikoser, friske
10 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Æggeblommer piskes med sukker og vanillekorn til sukkeret er rørt helt ud.

Skyl abrikoserne og fjern stenene, enten ved at flække dem og tage stenen ud eller brug en blommeudstener.

Tag en tredjedel af abrikoserne fra til pynt og skær dem i tern. Blend resten gerne i æggeblandingen med stavblender til abrikoserne er helt blendet ud. Rør kærnemælken i.

Koldskål servers iskold med de resterende hele abrikoser og evt. kammerjunkere.





karakterer:
Opskriften er vist 1219 gange,
og udskrevet 42 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4606 (1096 kcal)
KJ pr. Pers. 1151 (274 kcal)
Vægt ialt 1662 gram
Vægt pr. Pers. 415 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 277 KJ (65 kcal)
Protein 3.0 gram
Fedt 1.6 gram
Kulhydrat 9.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu