Rabarberkoldskål med yoghurtis
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kompot:
Kom rabarber i skiver og rørsukker i en lille gryde med tætsluttende låg og varm op for svag varme. Efter ca. 10 min. piskes kompotten til en grov mos med et piskeris. Stil den til afkøling. Koldskål: Pisk æggeblomme med sukker, rør kærnemælken i og smag til med reven skal og saft af citron. Rør rabarberkompotten i koldskålen. Hold det koldt til serveringen. Is: Varm halvdelen af yoghurten op med 2 dl sukker og korn af vanille. Det må ikke koge, sukkeret skal blot være opløst. Pisk resten af yoghurten i og lad blandingen køle af. Når blandingen er helt kold køres den glat på en ismaskine. Fordel rabarberkoldskålen i 4 høje portionsglas og form 4 store ”æg” af yoghurtisen og læg på toppen. Tips: Uden ismaskine kan man i stedet afdryppe yoghurten og røre den med sukker og vanille. Det er også lækkert – men helt det samme bliver det nu ikke. |
|
Opskriften er vist 17371 gange,
og udskrevet 456 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Anne Marie - 2005-01-01 01:01:01 dejlig frisk smager godt laila - 2005-01-01 01:01:01 lækker og forårsagtig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne