Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ymerkoldskål

Ymerkoldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Ymer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ymerkoldskål, billede 4 Ymerkoldskål, billede 1 Ymerkoldskål, billede 2 Ymerkoldskål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 æggeblommer
50 g.sukker
½ tsk.mandelessens eller 10 smuttede, hakkede mandler
1 literymer
 


Opskrift:

Æggeblommerne røres med sukker og mandler.

Ymer tilsættes, og retten er klar til servering.

Man kan give ristede havregryn eller små tvebakker til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (9 stemmer)

Opskriften er vist 41242 gange,
og udskrevet 293 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

stubbing  -  2009-06-08 23:13:54
tak for en opskrift der er enkel og er uden kærnemælk som vi ikke har i island.