Jordbærkoldskål

Jordbærkoldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.frosne jordbær
1 l.kærnemælk
1 dl.piskefløde
4 spsk.sukker
 
Opskrift:
jordbær, 1 dl af kærnemælken, fløden og sukkeret pureres i food.processoer. hældes i en serveringsskål. bland resten af kærnemælken i server kammerjunkere eller tvebakker.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Jordbærkoldskål

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 20497 gange,
og udskrevet 337 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ukendt  -  0000-00-00 00:00:00
4 spsk. sukker kan være lidt for meget, start med 3 og smag til, ellers fremragende