Alm. koldskål
Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Connie Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg og sukker hvide.
Kom de øvrige ingredienser i og så piskes det godt.
Nu er den færdig
|
|
Opskriften er vist 52235 gange,
og udskrevet 1462 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (56 stemmer) |
|
Kommentarer Kasper - 2011-06-21 13:42:22 Lige en kommentarer til Angel, det er bare lidt gas. Du skrev "Fin opskrift. jeg valgte at bruge honning (koldrørt selvf.) i stedet for sukker, hvilket ikke gav nogen bi-smag" totalt godt. Nu har honning og bi-smag meget tilfælles, så god ordsammensætning :) sorry kunne ikke lade være wilma og anna - 2011-06-07 11:21:42 den var rigtig god og lækker vanilje pigen;] - 2011-05-25 19:51:27 prøv at komme lidt vanilje i det er lige prikken over i'et..... Michelle - 2011-04-19 17:27:40 Pisk noget fløde og kom i, så er det ikke noget tyndt sjap ;-) plet - 2010-07-04 09:42:07 jonas hvad vildu egentlig komme i for at undgå "tynd sjap". Har du måske tænkt dig at jævne det eller hvad. Angel - 2009-04-04 19:01:18 Fin opskrift. jeg valgte at bruge honning (koldrørt selvf.) i stedet for sukker, hvilket ikke gav nogen bi-smag men stadig gjorde den sød. Og så med friske, skivede jordbær til :) Benedichte - 2007-12-13 17:23:17 Nej hvor er den god!!!!! Line.. - 2007-06-24 15:30:35 Fint nok.. (= Jonas - 2007-05-02 19:09:43 Sikke en omgang tynd sjap signe - 2007-04-01 11:56:27 god nok! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne