Koldskål med fersken uden æg

Koldskål med fersken uden æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Koldskål

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : PiaT

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 fersken
2.5 dl.piskefløde
5 dl.kærnemælk
5 dl.tykmælk
1 spsk.sukker
1.5 spsk.vaniljesukker
 citronsaft
 
Opskrift:
Skræl fersknen, fjern stenen og skær den i mindre stykker. Blend fersknen sammen med sukker, vaniljesukkerog lidt citronsaft. Kom fløden i og pisk fløde og fersken sammen til det bliver luftigt ferskencreme. Bland kærnemælk og tykmælk i en skål, vend derefter ferskencremen i kærnemælken og tykmælken.

Tips:

Smager godt med både kammerjunker og tvebakker





karakterer:
Opskriften er vist 12789 gange,
og udskrevet 152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu