Vand, sukker og revet appelsinskal koges i ca. 5 min. Sigtes over i anden gryde, vinen tilsættes og det varmes op, og jævnes med udrørt maizenamel. Koges igennem, tilsæt saften og appelsinbåde uden skind. Suppen afkøles helt, og serveres meget kold pyntet med flødeskums-toppe.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2
(11 stemmer)
Opskriften er vist 24216 gange, og udskrevet 231 gange.
Kommentarer
det der har ikke noget med koldskål at gøre - 2013-06-18 20:54:33 som sagt i navnet
sofie - 2012-07-08 13:57:03 Har intet med koldskål at gøre!
Lolcat - 2012-05-12 22:23:05 Lol, der er vist nogen der har haft det sjovt her...
Louise - 2012-05-02 12:50:37 Hvorfor skal der tilsættes vin?
huik - 2008-11-28 13:39:23 suber fed koldskål smaer som en drom 10 sterner.
- 2007-05-16 12:37:03 Har intet med koldskål at gøre!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider