Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Appelsinkoldskål

Appelsinkoldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 dl.vand
 skal af 1 appelsin
100 g.sukker
1 flaskehvidvin
 spsk.maizenamel
2 appelsiner, saften heraf
2 appelsiner
1 1/4 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Vand, sukker og revet appelsinskal koges i ca. 5 min. Sigtes over i anden gryde, vinen tilsættes og det varmes op, og jævnes med udrørt maizenamel. Koges igennem, tilsæt saften og appelsinbåde uden skind. Suppen afkøles helt, og serveres meget kold pyntet med flødeskums-toppe.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (11 stemmer)

Opskriften er vist 23212 gange,
og udskrevet 192 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

det der har ikke noget med koldskål at gøre  -  2013-06-18 20:54:33
som sagt i navnet


sofie  -  2012-07-08 13:57:03
Har intet med koldskål at gøre!


Lolcat  -  2012-05-12 22:23:05
Lol, der er vist nogen der har haft det sjovt her...


Louise  -  2012-05-02 12:50:37
Hvorfor skal der tilsættes vin?


huik  -  2008-11-28 13:39:23
suber fed koldskål smaer som en drom 10 sterner.


  -  2007-05-16 12:37:03
Har intet med koldskål at gøre!