Appelsinkoldskål

Appelsinkoldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
5 dl.vand
1 appelsin skal heraf
100 g.sukker
1 flaskehvidvin
 spsk.maizenamel
2 appelsiner, saften heraf
2 appelsiner
1.25 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Vand, sukker og revet appelsinskal koges i ca. 5 min. Sigtes over i anden gryde, vinen tilsættes og det varmes op, og jævnes med udrørt maizenamel. Koges igennem, tilsæt saften og appelsinbåde uden skind. Suppen afkøles helt, og serveres meget kold pyntet med flødeskums-toppe.


karakterer:
Opskriften er vist 24495 gange,
og udskrevet 232 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

det der har ikke noget med koldskål at gøre  -  2013-06-18 20:54:33
som sagt i navnet

sofie  -  2012-07-08 13:57:03
Har intet med koldskål at gøre!

Lolcat  -  2012-05-12 22:23:05
Lol, der er vist nogen der har haft det sjovt her...

Louise  -  2012-05-02 12:50:37
Hvorfor skal der tilsættes vin?

huik  -  2008-11-28 13:39:23
suber fed koldskål smaer som en drom 10 sterner.

  -  2007-05-16 12:37:03
Har intet med koldskål at gøre!