æg, sukker og vaniliesukker blandes i en skål (min rummer 1½ l)
kærnemælken kommes i og der blandes igen
creme fraisen kommes i og endnu engang blandes den.
Sæt den i køleskabet i en time og rør derefter rundt en gang til og en gang inden den skal spises
Tips:
Man kan få kammer junker til!
Man kan også gøre det at man blænder ting i som jordbær, hindbær, brombær eller andre ting. Det smager fortryllende!
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4493 gange, og udskrevet 65 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider