Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rabarberkoldskål

Rabarberkoldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rabarberkoldskål, billede 4 Rabarberkoldskål, billede 1 Rabarberkoldskål, billede 2 Rabarberkoldskål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Rabarber renset vægt
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Rabarber i små stykker koges let møre i sukker ved svag varme. Sættes i køleskab til den er kold.

Pisk æggeblommer, sukker og vanillesukker til en æggesnaps og rør kærnemælken i.

Vend rabarberne i koldskålen og server med kammerjunker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (22 stemmer)

Opskriften er vist 60902 gange,
og udskrevet 1103 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-06-23 12:03:41
underlige vægtforhold !..