| |
|
Rabarberkoldskål
Rabarberkoldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Rabarber i små stykker koges let møre i sukker ved svag varme. Sættes i køleskab til den er kold.
Pisk æggeblommer, sukker og vanillesukker til en æggesnaps og rør kærnemælken i.
Vend rabarberne i koldskålen og server med kammerjunker.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5
(22 stemmer)
Opskriften er vist 62690 gange, og udskrevet 1135 gange.
| |
|
|
KJ total 3022 (719 kcal)
KJ pr. Pers. 1511 (359 kcal)
Vægt ialt 834 gram
Vægt pr. Pers. 417 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 362 KJ (86 kcal)
Protein 2.8 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 16.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|