Koldskål med revet rugbrød

Koldskål med revet rugbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :

Ingredienser:
150 g.daggammelt rugbrød uden skorpe
100 g.sukker
 revet citronskal
1 l.kærnemælk
 
Opskrift:
Rugbrødet rives på råkostjern og blandes med sukker og citronskal i den kolde kærnemælk.

Ved den gammeldags stivnede tykmælk, anvendte man revet rugbrød blandet med puddersukker og strøede det i et tykt lag ovenpå tykmælken.


karakterer:
Opskriften er vist 13067 gange,
og udskrevet 142 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu