Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koldskål med revet rugbrød

Koldskål med revet rugbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
150 g.daggammelt rugbrød uden skorpe
100 g.sukker
 revet citronskal
1 l.kærnemælk
 


Opskrift:

Rugbrødet rives på råkostjern og blandes med sukker og citronskal i den kolde kærnemælk.

Ved den gammeldags stivnede tykmælk, anvendte man revet rugbrød blandet med puddersukker og strøede det i et tykt lag ovenpå tykmælken.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 11536 gange,
og udskrevet 102 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu