Brombærkoldskål

Brombærkoldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red:

Brombærkoldskål, billede 4 Brombærkoldskål, billede 1 Brombærkoldskål, billede 2 Brombærkoldskål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 vaniljestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
500 gram Brombær, friske
   
10 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Æggeblommer piskes med sukker og vaniljekorn til sukkeret er rørt helt ud.

Tag en tredjedel af brombærrene fra til pynt, blend resten gerne i æggeblandingen med stavblender til bærrene er helt blendet ud. Rør kærnemælken i.

Koldskål servers iskold med de resterende hele bær og kammerjunkere.


karakterer:
Opskriften er vist 389 gange,
og udskrevet 1 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5107 (1216 kcal)
KJ pr. Pers. 1276 (304 kcal)
Vægt ialt 1690 gram
Vægt pr. Pers. 422 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 302 KJ (71 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 1.8 gram
Kulhydrat 11.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu