Jordbærkoldskål - koldskål med Jordbær
 Hovedingrediens : Bær - Jordbær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red :  | 
Fotograf:  Per © Alletiders Kogebog   | 
  | 
 Kom jordbær, sukker, 1/3 del af kærnemælken i blender og findel.  
Bland det med resten af kærnemælken og piskefløden i serveringsskålen, sættes koldt til servering. Serveres med kammerjunker  | 
| 
 | 
 
Opskriften er vist 82531 gange, 
og udskrevet 1845 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (98 stemmer)  | 
 | 
| 
 Kommentarer         Abdul            -   2012-01-01 16:13:48 Det var en virkelig god opkrift som alle kan prøve         Michelle            -   2011-06-27 16:41:17 lige den opskrift jeg skal bruge tak         mathias            -   2010-10-07 09:55:07 den ser bare godt ud lad os komme igen med at lave den         frede            -   2010-07-04 11:51:45 virkelig lækker elsker den har puttet lidt vaniljesukker i den er virkelig god tak.         VííctóóRííA!            -   2009-05-10 16:59:44 Flere jordbær, eller mindre kærnemælk, ellers fin nok, god smag:D         mullemalle            -   2009-04-19 13:53:02 vi bruger altid yoghurt.. det smager SUPER når det røres sammen i koldskålen         migh!            -   2008-10-02 17:33:18 den er super go'         Pauline            -   2008-05-11 13:29:01 Dejlig frisk opskrift. Og så behøver man ikke at bekymre sig om æg!! ps: "kammerjunkere" hedder det i flertal :-)         jannie            -   2007-06-07 15:31:59 har lige siddet og spist den med børnene . den var rigtig god, og de var ellevilde med den         ida            -   2007-06-07 15:04:56 lyder rigtig lækker, den må lige prøves. tak         pernille            -   2005-01-01 01:01:01 rigtig god...men vi putter gerne 500g friske jordbær i og en smule vaniliesukker         Kirsten            -   2005-01-01 01:01:01 Mega godt og frisk         anni            -   2005-01-01 01:01:01 denne opskrift lyder dejlig, Den skal prøves. Tak         tina tøner            -   2005-01-01 01:01:01 så god ta et stykke chokolade til  | 
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne




