Vand, sukker og vanillekorn koges til en sukker sirup. Sukker siruppen røres med tykmælk til en luftig konsistens. Koldskålen afkøles og smages til med citron.
Koldskål serveres iskold med kammerjunkere.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(15 stemmer)
Opskriften er vist 39953 gange, og udskrevet 327 gange.
Kommentarer
Julie Vagn jensen - 2015-01-05 11:40:16 Der hvor der står Antal:4 må man gerne selv bestemme om hvor mange personer den skal være til
- 2011-08-17 15:37:11 God
- 2010-04-18 20:47:49 Jeg plejer at bruge de samme ingredienser, men blander dog det hele sammen i en skål og pisker det.
Ida og Signe - 2007-04-02 19:27:39 Der skal ikke vand i, og der skal mere vanille i.
?????? - 0000-00-00 00:00:00 det var da ikke en særlig nem måde at lave koldskål på
Kokken - 0000-00-00 00:00:00 Man kunne så måske ha' skrevet at den ikke skal koges ned.. ellers så får man bare karamel.. hihi
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider