Koldskål på tykmælk

Koldskål på tykmælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Tykmælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
4 dl.Tykmælk
1 dl.Vand
4 spsk.Sukker
¼ st.Vanille
1-2 spsk.Citronsaft
 
Opskrift:
Vand, sukker og vanillekorn koges til en sukker sirup. Sukker siruppen røres med tykmælk til en luftig konsistens. Koldskålen afkøles og smages til med citron. Koldskål serveres iskold med kammerjunkere.


karakterer:
Opskriften er vist 41335 gange,
og udskrevet 346 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Julie Vagn jensen  -  2015-01-05 11:40:16
Der hvor der står Antal:4 må man gerne selv bestemme om hvor mange personer den skal være til

  -  2011-08-17 15:37:11
God

  -  2010-04-18 20:47:49
Jeg plejer at bruge de samme ingredienser, men blander dog det hele sammen i en skål og pisker det.

Ida og Signe  -  2007-04-02 19:27:39
Der skal ikke vand i, og der skal mere vanille i.

??????  -  0000-00-00 00:00:00
det var da ikke en særlig nem måde at lave koldskål på

Kokken  -  0000-00-00 00:00:00
Man kunne så måske ha' skrevet at den ikke skal koges ned.. ellers så får man bare karamel.. hihi