Koldskål med flødeskum
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Merete Bøye Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk fløden til løst skum sammen med vanillesukkeret. Det skal ikke være helt stift.
Pisk kærnemælk og sukker i. Citronsaft kan tilsættes, hvis man foretrækker det. Stil det koldt og server med kammerjunkere. |
|
Opskriften er vist 77920 gange,
og udskrevet 943 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (15 stemmer) |
|
Kommentarer sofus - 2010-07-12 14:36:31 det er en dejlig koldskål, - jeg tilsætter en 1/2 liter cultura med hindbær og så bruger jeg 80 gr. sukker. kan serveres med is og jordbær hanne - 2007-03-29 17:44:48 super god med tvebakker til... Joel - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig sød smag. Den er luftig og let i forhold til andre koldskåls opskrifte. Jeg foretrækker denne, fordi den er tilpas sød/"sur" og uden æg.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne