Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jordbærkoldskål med honning

Jordbærkoldskål med honning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 kg.flotte modne jordbær
1 appelsin
1 citron
2 spsk.kirsch, grand marnier,cointreau eller abrikoslikør
2-4 spsk.blid honning
 frisk mynte
 


Opskrift:

Skyl bærene og lad dem tørre. Nip dem og del dem i to bunker: en lille bunke med flotte ensartede, røde bær og en større bunke med resten. Rør et par spsk. citronsaft med 1 spsk. honning. Skær de flotte i halve/kvarte og vend dem i citronmarinaden. Lad dem trække i køleskabet. Knus resten af bærene groft med gaffel eller kort tid i foodprocessoren. Rør saften af appelsinen med 2 spsk. honning og den valgte spiritus. Hæld det i de knuste jordbær og smag evt. til med mere honning. Hak mynten, dæk den med film og stil den koldt.

Ved servering:
Vend den hakkede mynte i jordbærpuréen. Hæld den i skåle og pynt med de flotte bær. Slut af med et topskud af mynte.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (19 stemmer)

Opskriften er vist 12651 gange,
og udskrevet 92 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu