Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jordbærkoldskål med honning

Jordbærkoldskål med honning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.flotte modne jordbær
1 appelsin
1 citron
2 spsk.kirsch, grand marnier,cointreau eller abrikoslikør
2-4 spsk.blid honning
 frisk mynte
 
Opskrift:
Skyl bærene og lad dem tørre. Nip dem og del dem i to bunker: en lille bunke med flotte ensartede, røde bær og en større bunke med resten. Rør et par spsk. citronsaft med 1 spsk. honning. Skær de flotte i halve/kvarte og vend dem i citronmarinaden. Lad dem trække i køleskabet. Knus resten af bærene groft med gaffel eller kort tid i foodprocessoren. Rør saften af appelsinen med 2 spsk. honning og den valgte spiritus. Hæld det i de knuste jordbær og smag evt. til med mere honning. Hak mynten, dæk den med film og stil den koldt.

Ved servering:
Vend den hakkede mynte i jordbærpuréen. Hæld den i skåle og pynt med de flotte bær. Slut af med et topskud af mynte.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (19 stemmer)

Opskriften er vist 13143 gange,
og udskrevet 111 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu