Ananaskoldskål - koldskål med frisk ananas
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblommer piskes med sukker og vanillekorn til sukkeret er rørt helt ud.
Ananas renses, en tredjedel tages fra til pynt og skæres i tern, blend resten til mos. Ananasmos røres med æggeblandingen inden at kærnemælken røres. Koldskål servers iskold med tern af ananas og kammerjunkere. |
|
Opskriften er vist 1747 gange,
og udskrevet 21 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne