Enebærhusets koldskål

Enebærhusets koldskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Kærnemælkskoldskål - Koldskål

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 l.kærnemælk
75 g.sukker
2 æggeblommer
1 spsk.citronsaft
2.5 dl.piskefløde
50 g.mandler
100 g.jordbær
 
Opskrift:
Sukker og æggeblommer røres hvide og skummende og smages til med citronsaft. Kærnemælken der skal være kold, røres i lidt efter lidt. Serveres med toppe af flødeskum, hvorpå der er lagt friske jordbær og smuttede hakkede mandler.


karakterer:
Opskriften er vist 12357 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu